đề thi tiếng anh lớp 5




Bộ đề tổ hợp Top 100 Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Năm học tập 2023 - 2024 Học kì 1 & Học kì 2 tinh lọc, sở hữu đáp án, rất rất sát đề đầu tiên bao gồm những đề thi đua thân thiết kì, đề thi đua học tập kì khiến cho bạn đạt điểm trên cao trong những bài bác thi đua môn Tiếng Anh lớp 5.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 5

Top 100 Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 (có đáp án)

Quảng cáo

Xem test Đề GK1 Anh 5 Xem test Đề HK1 Anh 5 Xem test Đề GK2 Anh 5 Xem test Đề HK2 Anh 5

Chỉ kể từ 150k mua sắm đầy đủ cỗ đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 (cả năm) bạn dạng word sở hữu điều giải cụ thể, trình diễn thích mắt, đơn giản chỉnh sửa:

  • B1: gửi phí vô tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân mặt hàng Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin yêu cho tới Zalo VietJack Official - nhấn vô đây nhằm thông tin và nhận đề thi

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 5 sở hữu đáp án năm 2023 (10 đề)
  • Bộ đôi mươi Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì một năm 2023 chuyên chở nhiều nhất
  • Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì một năm 2023 sở hữu yêu tinh trận (15 đề)
  • [Năm 2023] Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 5 theo đòi Thông tư 22 sở hữu đáp án (8 đề)
  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì một năm 2023 (15 đề)

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án (5 đề)

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Cuối kì 1

  • [Năm 2023] Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh lớp 5 theo đòi Thông tư 22 sở hữu đáp án (7 đề)
  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì một năm 2023 (15 đề)

  • Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án (5 đề)

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì 2

  • [Năm 2023] Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh lớp 5 theo đòi Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)
  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì hai năm 2023 (15 đề)

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án (5 đề)

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Cuối kì 2

  • [Năm 2023] Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh lớp 5 theo đòi Thông tư 22 sở hữu đáp án (6 đề)
  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì hai năm 2023 (15 đề)

  • Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án (5 đề)
  • Top 10 Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì 1 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì 2 sở hữu đáp án
  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 (60 đề)

Xem test Đề GK1 Anh 5 Xem test Đề HK1 Anh 5 Xem test Đề GK2 Anh 5 Xem test Đề HK2 Anh 5

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua quality Giữa kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Bài thi đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian ngoan thực hiện bài: 45 phút

I. Arrange the following letters lớn make words

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)       Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)       Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)       Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)

   Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)    Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)    Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)    Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)

II. Look at the pictures and answer questions

   Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)    Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)

III. Choose the best answer

1. Lan and Hung …..... students.

A. am    B. is    C. are    D. aren’t

2. …….. he read a book?

A. Could    B. Can    C. What    D. How

3. This is my sister. ………name is Lan.

A. he    B. she    C. his    D. her

4. How …….clouds are there?

A. much    B. color    C. many    D. lion

5. There ….. four desks.

A. are    B. is    C. has    D. have

6. Oh! I want chicken…….pizza.

A. but    B. with    C. and    D. so

7 ………..your favorite color?

A. What’s    B. When’s    C. How’s    D. Can’s

Quảng cáo

8. How……. the weather?

A. am    B. is    C. are    D. isn’t

9. …….. you lượt thích English?

A. Do    B. Does    C. Did    D. Has

10. Where …..the books?

A. am    B. is    C. am not    D. are

IV. Odd one out

1. orange    juice    brown    red

2. sunny    snowy    weather    rainy

3. father    mother    sister    boy

4. June    July     Monday    December

5. Car    swim    bus    taxi

V. Rearrange these words lớn make sentences

1) My/ mother/ pretty. / is ....................................................................

2) wash / Can/ táo bị cắn dở ?/ you ....................................................................

3) What/ want ?/ you/ do ....................................................................

4) is/ your/ What/ color ?/ favorite ....................................................................

5) thirsty./ I’m / want/ juice./ I ....................................................................

VI. Choose a word from the box and write it next lớn numbers from 1-4

My classroom

Hello. My name is Mai. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large and nice. There are (2)………………….and benches. There is one board on the wall. There is one (3)................of Viet Nam. There is a picture of (4) ………………...We are very happy in my classroom.

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 sở hữu đáp án (Đề 3)

Đáp án & Thang điểm

I. Arrange the following letters lớn make words

2 – bicycle 3 – dogs 4 – doll 5 – cats 6 – milk 7 – boy 8 - frog

II. Look at the pictures and answer questions

1. It is rainy

2. No, it can’t.

III. Choose the best answer

1. C 2. B 3. D 4. C 5. A
6. C 7. A 8. B 9. A 10. D

IV. Odd one out

1. juice 2. weather 3. boy 4. Monday 5. swim

V. Rearrange these words lớn make sentences

1. My mother is pretty.

2. Can you wash apple?

3. What bởi you want?

4. What is your favorite color?

5. I’m thirsty. I want juice.

VI. Choose a word from the box and write it next lớn numbers from 1-4

1. classroom 2. desks 3. map 4. Uncle Ho

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua quality Học kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Bài thi đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian ngoan thực hiện bài: 45 phút

I. Leave ONE unnecessary letter in these words lớn make them correct.

1. STAIDIUM    ______________________________

2. HOISPITAL    ______________________________

3. SUPERIMARKET    ______________________________

4. CINEIMA    ______________________________

5. POEST OFFICE    ______________________________

6. PHAREMACY    ______________________________

7. THEATREA    ______________________________

8. BEETWEEN    ______________________________

II. Choose the correct answer lớn complete the sentences.

1. He looks different his father.

A. at

B. with

C. from

D. for

2. Mr. Ba has days off than vãn Mr. Trung.

A. much

B. many

C. less

D. fewer

3. Hung is in his room. He _______ the guitar now.

A. play

B. plays

C. will play

D. is playing

4. a lovely house!

A. How

B. What

C. When

D. Where

5. My brother is the in my family.

A. more intelligent

B. intelligent

C. most intelligent

D. less intelligent

6. A works on the farm.

A. teacher

B. doctor

C. farmer

D. journalist

7. bởi you usually bởi after school? – I read books and watch TV.

A. How

B. What

C. When

D. Why

8. Lan lives 20 Nguyen Tat Thanh Street.

A. on

B. at

C. to

D. in

III. Reorder the words lớn complete sentences.

Quảng cáo

1. doctor / see / you / the / should/ ./

_______________________________________

2. My / anything / didn’t / mother / buy/ ./

_______________________________________

3. the / is / warm / spring / in / weather/ ./

_______________________________________

4. going / we / lớn / are / Nha Trang / next weekend / visit/ ./

_______________________________________

5. fly / he / the / wants / kite / to/ ./

_______________________________________

IV. Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, ví I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

1. Where is John from?

_______________________________________

2. Where is he now?

_______________________________________

3. What does he bởi during this holiday?

_______________________________________

4. Is the weather bad?

_______________________________________

5. Did he meet a pretty girl from China?

_______________________________________

Đáp án & Thang điểm

I.

1. stadium 2. hospital 3. supermarket 4. cinema
5. post office 6. pharmacy 7. theatre 8. between

II.

1. A 2. D 3. D 4. B
5. C 6. C 7. B 8. B

III.

1. You should see the doctor.

2. My mother didn’t buy anything.

3. The weather in spring is warm.

4. We are going lớn visit Nha Trang next week.

5. He wants lớn fly the kites.

IV.

1. He is from America.

2. He is in Phuket, Thai land.

3. He goes swimming.

4. No, it isn’t.

5. No, he didn’t.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua quality Giữa kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Bài thi đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian ngoan thực hiện bài: 45 phút

I. Find one word that has different pronunciation from others.

1. A. cry     B. fly    C. happy    D. dry

2. A. that     B. make    C. take    D. cake

3. A. find     B. thing     C. mind    D. bike

4. A. gun     B. fun    C. sun    D. June

5. A. stove    B. lovely    C. sometimes    D. come

II. Give the correct size of these verbs

1. The Earth (circle) ____________ the Sune once every 365 days.

2. Rivers usually (flow) ____________ lớn the sea.

3. Look! Jane (play) _________________ the guitar.

4. Hurry up! The bus (come) ______________________.

5. How often __________ she go fishing?

Xem thêm: đáp án family and friends 4 workbook

- She (go) ___________ once a year.

III. Unscramble these words from the story.

1. chadahee ____________________________

2. bletierr ____________________________

3. skigpean ____________________________

4. usecabe ____________________________

5. ttream ____________________________

IV. Read and complete.

A. How are you today?

B: I’m not feeling very (1) ____________.

A: What’s the (2) __________ with you?

B: I (3) ___________ a stomach ache.

A: You should (4) ___________ in bed.

B: I can’t.

A: Why (5) ___________?

B: I have lớn go lớn school.

V. Read and match.

1. What’s the matter with your brother?           a. Yes, he is.

2. Is he going lớn see a doctor?           b. I have a headache

3. What about you? How are you?           c. No, I’m not.

4. Are you going lớn stay in bed?           d. Because I have lớn go lớn school

5. Why not? e. He has a stomach ache.

Answer:

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -

VI. Read and complete.

Quảng cáo

My name is Tony. I often read science books and bởi sports in thể hình. I want lớn be strong and good at science because I would lượt thích lớn be a pilot. I want lớn fly planes. My friends Mai and Linda lượt thích different things. Mai often read books. She would lượt thích lớn be a writer because she would lượt thích lớn write stories for children. Linda often draws pictures in her không tính tiền time. She would lượt thích lớn be an architect because she would lượt thích lớn design building

Name Hobby Future job Reason
Tony Read science books and does sports (1) (2)
Mai (3) writer(4)
Linda (5) architect would lượt thích lớn design buildings

VII. Write about you.

1. What bởi you bởi in your không tính tiền time?

__________________________________________________________________.

2. What would you lượt thích lớn be in the future? Why?

__________________________________________________________________.

3. What story are you reading now?

__________________________________________________________________.

4. Who is the main character in your favorite story?

__________________________________________________________________.

5. What bởi you think of the main character in that story?

__________________________________________________________________.

Đáp án & Thang điểm

I.

1. C 2. A 3. B 4. D 5. A

II.

1. circles 2. flow 3. is playing
4. is coming 5. does/goes

III.

1. headache 2. terrible 3. speaking 4. because 5. matter

IV.

1. well 2. matter 3. have 4. stay 5. not

V.

1 - e 2 - a 3 - b 4 - c 5 - d

VI.

1. pilot

2. want lớn fly planes

3. read books

4. would lượt thích lớn write stories for children

5. draw pictures

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua quality Học kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Bài thi đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian ngoan thực hiện bài: 45 phút

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A read     B. teacher    C. eat     D. ahead

2. A intersection    B. eraser    C. bookstore    D. history

3. A nice    B. fine     C. big     D. five

4. A school    B. beach    C. chair     D. children

5. A car    B. city     C. can     D. class

6. A classes     B. benches    C. bookshelves    D. washes

II. Choose the option that best fits each of the blanks.

1. Does he have math on Friday? - Yes, he _______________.

A. is    B. does    C. doesn’t

2. My class finishes at half _______________ ten.

A. to    B. pass    C. past

3. _______________ bởi you go lớn school? - By xe đạp.

A. What    B. How    C. Who

4. I take a bus lớn school every day, but I am _______________ lớn school now.

A. walking    B. walk    C. walks

5. _______________ a truck in front of the store.

A. There are    B. There is    C. Those are

6. What’s _______________ name?

A. she    B. he    C. her

7. This sign says we _______________ park here.

A. can’t    B. don’t can    C. no can

8. Hoa and Nga _______________ up at half past five.

A. gets    B. getting    C. get

9. The bakery is _______________ lớn the toy store.

A. next    B. beside    C. in front

10. How many _______________ are there?

A. person    B. people    C. peoples

III. Give the correct size of the verbs in brackets.

1. She (speak) _______________ English in class.

2. You (live) _______________ in the country or in the city?

3. Nam (watch) _______________ television now.

4. Nam and I (be) ____________ at school.

5. He (not be)__________________ a doctor.

6. There (be) ______________four people in my family.

IV. Reorder the given words lớn make sentences.

1. class/ We/ in/ 6A/are.

→ _________________________________________________________________

2. soccer/ is/ brother/ My/ playing.

→ _________________________________________________________________

3. behind/ trees/ there/ house/ any/ Are/ the?

→ _________________________________________________________________

4. by/ go/ school/ doesn’t/ He/ to/ motorbike.

→ _________________________________________________________________

V. Read the text below and decide if the sentences are True (T) or False (F).

Peter wakes up at seven o’clock, but he doesn’t get up until 7.15. He has a shower and gets dressed. After breakfast, he brushes his teeth. He leaves the house at eight o’clock and catches the 8.15 train lớn work in Manchester. On the train, he reads the newspaper. He comes trang chủ at about half past six. After dinner, he washes up. Then he usually watches TV. He goes lớn bed about 11.30.

True False
1. He brushes his teeth after having breakfast.
2. He goes lớn work by bus.
3. He works in Manchester.
4. His mother washes up for him.

VI. Write the opposite words in the blanks.

1. Black ___________________

2. long ___________________

3. heavy ___________________

4. tall ___________________

5. strong ___________________

6. fat _________________

7. cold _________________

8. hungry _________________

9. small _________________

10. old _________________

VII. Make questions for the underlined words.

1. My sister feels hungry.

2. They are going to the zoo.

3. Her eyes are blue.

4. This bar of soap is 8,000 dong.

5. I’d lượt thích some tea.

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A. read /iː/    B. teacher /iː/    C. eat /iː/    D. ahead /e/

2. A. silent/s/    B. eraser /z/    C. bookstore /s/    D. history /s/

3. A. nice /aɪ/    B. fine /aɪ/    C. big /ɪ/    D. five /aɪ/

4. A. school /k/    B. beach /tʃ/    C. chair /tʃ/    D. children /tʃ/

5. A. car /k/    B. city /s/    C. can /k/    D. class /k/

6. A. classes /iz/    B. benches /iz/    C. bookshelves /z/    D. washes /iz/

II. Choose the option that best fits each of the blanks.

1. Does he have math on Friday? - Yes, he does.

A. is    B. does    C. doesn’t

2. My class finishes at half past ten.

A. to    B. pass    C. past

3. How bởi you go lớn school? - by xe đạp.

A. What    B. How    C. Who

4. I take a bus lớn school every day, but I am walking lớn school now.

A. walking    B. walk    C. walks

5. There is a truck in front of the store.

A. There are    B. There is    C. Those are

6. What’s her name?

A. she    B. he    C. her

7. This sign says we can’t park here.

A. can’t    B. don’t can    C. no can

8. Hoa and Nga get up at half past five.

A. gets    B. getting    C. get

9. The bakery is next lớn the toystore.

A. next    B. beside    C. in front

10. How many people are there?

A. person    B. people    C. peoples

III. Give the correct size of the verbs in brackets.

1. She (speak) speaks English in class.

2. Do you (live) live in the country or in the city?

3. Nam (watch) is watching television now.

4. Nam and I are at school.

5. He is not a doctor.

6. There are four people in my family.

IV. Reorder the given words lớn make sentences.

1. We are in class 6A.

2. My brother is playing soccer.

3. Are there any trees behind the house?

4. He doesn’t go lớn school by motorbike.

V. Read the text below and decide if the sentences are True (T) or False (F).

True False
1. He brushes his teeth after having breakfast. T
2. He goes lớn work by bus. F
3. He works in Manchester. T
4. His mother washes up for him. F

VI. Write the opposite words in the blanks.

1. Black - white

2. long - short

3. heavy - light

4. tall - short

5. strong - weak

6. fat - thin

7. cold - hot

8. hungry - full

9. small - big

10. old - new (young)

VII. Make questions for the underlined words.

1. How does your sister feel?

2. Where are they going?

3. What color are her eyes?

4. How much is this bar of soap?

5. What would you like?

Xem thử

Xem tăng cỗ Đề thi đua Toán, Tiếng Việt, Tiếng Anh, Tin học tập, Đạo Đức, Lịch Sử & Địa Lí lớp 5 sở hữu đáp án hoặc khác:

  • Top 52 Bài luyện vào cuối tuần Toán lớp 5 Học kì 1 sở hữu đáp án
  • Top đôi mươi Đề thi đua Toán lớp 5 Giữa kì 1
  • Top đôi mươi Đề thi đua Toán lớp 5 Cuối kì 1
  • Top 52 Bài luyện vào cuối tuần Toán lớp 5 Học kì 2 sở hữu đáp án
  • Top đôi mươi Đề thi đua Toán lớp 5 Giữa kì 2
  • Top đôi mươi Đề thi đua Toán lớp 5 Cuối kì 2
  • Top 10 Đề thi đua Giữa học tập kì 1 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Giữa học tập kì 2 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Học kì 1 Lịch Sử và Địa Lí lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Học kì 2 Lịch Sử và Địa Lí lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Học kì 1 Đạo Đức lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 10 Đề thi đua Học kì 2 Đạo Đức lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 5 Đề thi đua Học kì 1 Tin học tập lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top 5 Đề thi đua Học kì 2 Tin học tập lớp 5 năm 2023 sở hữu đáp án
  • Top đôi mươi Đề thi đua vô lớp 6 môn Tiếng Việt
  • Top đôi mươi Đề thi đua vô lớp 6 môn Tiếng Anh

Săn SALE shopee mon 12:

  • Đồ người sử dụng học hành giá cả tương đối rẻ
  • Sữa chăm sóc thể Vaseline chỉ rộng lớn 40k/chai
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3

ĐỀ THI, BÀI TẬP CUỐI TUẦN,GÓI THI ONLINE DÀNH CHO KHỐI TIỂU HỌC

Bộ giáo án, bài bác giảng powerpoint, đề thi đua giành riêng cho nhà giáo và bài bác luyện vào cuối tuần, gia sư giành riêng cho cha mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã sở hữu ứng dụng VietJack bên trên Smartphone, giải bài bác luyện SGK, SBT Soạn văn, Văn hình mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải tức thì phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi Shop chúng tôi free bên trên social facebook và youtube:

Loạt bài bác Đề thi đua Tiếng Việt 5 sở hữu đáp án của Shop chúng tôi được biên soạn bám sát nội dung lịch trình Tiếng Việt 5 rộng lớn.

Nếu thấy hoặc, hãy khích lệ và share nhé! Các phản hồi ko phù phù hợp với nội quy phản hồi trang web sẽ ảnh hưởng cấm phản hồi vĩnh viễn.