đề tiếng anh lớp 5




Bộ đề tổ hợp Top 100 Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Năm học tập 2023 - 2024 Học kì 1 & Học kì 2 tinh lọc, đem đáp án, rất rất sát đề đầu tiên bao gồm những đề ganh đua đằm thắm kì, đề ganh đua học tập kì giúp cho bạn đạt điểm trên cao trong số bài xích ganh đua môn Tiếng Anh lớp 5.

Bạn đang xem: đề tiếng anh lớp 5

Top 100 Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 (có đáp án)

Quảng cáo

Xem test Đề GK1 Anh 5 Xem test Đề HK1 Anh 5 Xem test Đề GK2 Anh 5 Xem test Đề HK2 Anh 5

Chỉ kể từ 150k mua sắm hoàn toàn cỗ đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 (cả năm) bạn dạng word đem lời nói giải cụ thể, trình diễn thích mắt, đơn giản dễ dàng chỉnh sửa:

  • B1: gửi phí nhập tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân sản phẩm Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin yêu cho tới Zalo VietJack Official - nhấn nhập đây nhằm thông tin và nhận đề thi

Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 5 đem đáp án năm 2023 (10 đề)
  • Bộ đôi mươi Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì một năm 2023 vận chuyển nhiều nhất
  • Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì một năm 2023 đem quái trận (15 đề)
  • [Năm 2023] Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 5 theo gót Thông tư 22 đem đáp án (8 đề)
  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì một năm 2023 (15 đề)

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 đem đáp án (5 đề)

Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Cuối kì 1

  • [Năm 2023] Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh lớp 5 theo gót Thông tư 22 đem đáp án (7 đề)
  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì một năm 2023 (15 đề)

  • Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 đem đáp án (5 đề)

Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì 2

  • [Năm 2023] Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh lớp 5 theo gót Thông tư 22 đem đáp án (5 đề)
  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa kì hai năm 2023 (15 đề)

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 đem đáp án (5 đề)

Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Cuối kì 2

  • [Năm 2023] Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh lớp 5 theo gót Thông tư 22 đem đáp án (6 đề)
  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì hai năm 2023 (15 đề)

  • Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh lớp 5 năm 2023 đem đáp án (5 đề)
  • Top 10 Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì 1 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Học kì 2 đem đáp án
  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 (60 đề)

Xem test Đề GK1 Anh 5 Xem test Đề HK1 Anh 5 Xem test Đề GK2 Anh 5 Xem test Đề HK2 Anh 5

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề ganh đua quality Giữa kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Bài ganh đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

I. Arrange the following letters to tát make words

Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)       Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)       Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)       Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)

   Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)    Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)    Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)    Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)

II. Look at the pictures and answer questions

   Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)    Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)

III. Choose the best answer

1. Lan and Hung …..... students.

A. am    B. is    C. are    D. aren’t

2. …….. he read a book?

A. Could    B. Can    C. What    D. How

3. This is my sister. ………name is Lan.

A. he    B. she    C. his    D. her

4. How …….clouds are there?

A. much    B. color    C. many    D. lion

5. There ….. four desks.

A. are    B. is    C. has    D. have

6. Oh! I want chicken…….pizza.

A. but    B. with    C. and    D. so

7 ………..your favorite color?

A. What’s    B. When’s    C. How’s    D. Can’s

Quảng cáo

8. How……. the weather?

A. am    B. is    C. are    D. isn’t

9. …….. you lượt thích English?

A. Do    B. Does    C. Did    D. Has

10. Where …..the books?

A. am    B. is    C. am not    D. are

IV. Odd one out

1. orange    juice    brown    red

2. sunny    snowy    weather    rainy

3. father    mother    sister    boy

4. June    July     Monday    December

5. Car    swim    bus    taxi

V. Rearrange these words to tát make sentences

1) My/ mother/ pretty. / is ....................................................................

2) wash / Can/ táo Apple ?/ you ....................................................................

3) What/ want ?/ you/ do ....................................................................

4) is/ your/ What/ color ?/ favorite ....................................................................

5) thirsty./ I’m / want/ juice./ I ....................................................................

VI. Choose a word from the box and write it next to tát numbers from 1-4

My classroom

Hello. My name is Mai. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large and nice. There are (2)………………….and benches. There is one board on the wall. There is one (3)................of Viet Nam. There is a picture of (4) ………………...We are very happy in my classroom.

Đề ganh đua Tiếng Anh lớp 5 Giữa học tập kì 1 đem đáp án (Đề 3)

Đáp án & Thang điểm

I. Arrange the following letters to tát make words

2 – bicycle 3 – dogs 4 – doll 5 – cats 6 – milk 7 – boy 8 - frog

II. Look at the pictures and answer questions

1. It is rainy

2. No, it can’t.

III. Choose the best answer

1. C 2. B 3. D 4. C 5. A
6. C 7. A 8. B 9. A 10. D

IV. Odd one out

1. juice 2. weather 3. boy 4. Monday 5. swim

V. Rearrange these words to tát make sentences

1. My mother is pretty.

2. Can you wash apple?

3. What tự you want?

4. What is your favorite color?

5. I’m thirsty. I want juice.

VI. Choose a word from the box and write it next to tát numbers from 1-4

1. classroom 2. desks 3. map 4. Uncle Ho

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề ganh đua quality Học kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Bài ganh đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

I. Leave ONE unnecessary letter in these words to tát make them correct.

1. STAIDIUM    ______________________________

2. HOISPITAL    ______________________________

3. SUPERIMARKET    ______________________________

4. CINEIMA    ______________________________

5. POEST OFFICE    ______________________________

6. PHAREMACY    ______________________________

7. THEATREA    ______________________________

8. BEETWEEN    ______________________________

II. Choose the correct answer to tát complete the sentences.

1. He looks different his father.

A. at

B. with

C. from

D. for

2. Mr. Ba has days off than thở Mr. Trung.

A. much

B. many

C. less

D. fewer

3. Hung is in his room. He _______ the guitar now.

A. play

B. plays

C. will play

D. is playing

4. a lovely house!

A. How

B. What

C. When

D. Where

5. My brother is the in my family.

A. more intelligent

B. intelligent

C. most intelligent

D. less intelligent

6. A works on the farm.

A. teacher

B. doctor

C. farmer

D. journalist

7. tự you usually tự after school? – I read books and watch TV.

A. How

B. What

C. When

D. Why

8. Lan lives 20 Nguyen Tat Thanh Street.

A. on

B. at

C. to

D. in

III. Reorder the words to tát complete sentences.

Quảng cáo

1. doctor / see / you / the / should/ ./

_______________________________________

2. My / anything / didn’t / mother / buy/ ./

_______________________________________

3. the / is / warm / spring / in / weather/ ./

_______________________________________

4. going / we / to tát / are / Nha Trang / next weekend / visit/ ./

_______________________________________

5. fly / he / the / wants / kite / to/ ./

_______________________________________

IV. Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, ví I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

1. Where is John from?

_______________________________________

2. Where is he now?

_______________________________________

3. What does he tự during this holiday?

_______________________________________

4. Is the weather bad?

_______________________________________

5. Did he meet a pretty girl from China?

_______________________________________

Đáp án & Thang điểm

I.

1. stadium 2. hospital 3. supermarket 4. cinema
5. post office 6. pharmacy 7. theatre 8. between

II.

1. A 2. D 3. D 4. B
5. C 6. C 7. B 8. B

III.

1. You should see the doctor.

2. My mother didn’t buy anything.

3. The weather in spring is warm.

4. We are going to tát visit Nha Trang next week.

5. He wants to tát fly the kites.

IV.

1. He is from America.

2. He is in Phuket, Thai land.

3. He goes swimming.

4. No, it isn’t.

5. No, he didn’t.

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề ganh đua quality Giữa kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Bài ganh đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

I. Find one word that has different pronunciation from others.

1. A. cry     B. fly    C. happy    D. dry

2. A. that     B. make    C. take    D. cake

3. A. find     B. thing     C. mind    D. bike

4. A. gun     B. fun    C. sun    D. June

5. A. stove    B. lovely    C. sometimes    D. come

II. Give the correct sườn of these verbs

1. The Earth (circle) ____________ the Sune once every 365 days.

2. Rivers usually (flow) ____________ to tát the sea.

3. Look! Jane (play) _________________ the guitar.

4. Hurry up! The bus (come) ______________________.

5. How often __________ she go fishing?

Xem thêm: toán lớp 4 trang 173

- She (go) ___________ once a year.

III. Unscramble these words from the story.

1. chadahee ____________________________

2. bletierr ____________________________

3. skigpean ____________________________

4. usecabe ____________________________

5. ttream ____________________________

IV. Read and complete.

A. How are you today?

B: I’m not feeling very (1) ____________.

A: What’s the (2) __________ with you?

B: I (3) ___________ a stomach ache.

A: You should (4) ___________ in bed.

B: I can’t.

A: Why (5) ___________?

B: I have to tát go to tát school.

V. Read and match.

1. What’s the matter with your brother?           a. Yes, he is.

2. Is he going to tát see a doctor?           b. I have a headache

3. What about you? How are you?           c. No, I’m not.

4. Are you going to tát stay in bed?           d. Because I have to tát go to tát school

5. Why not? e. He has a stomach ache.

Answer:

1 - 2 - 3 - 4 - 5 -

VI. Read and complete.

Quảng cáo

My name is Tony. I often read science books and tự sports in thể hình. I want to tát be strong and good at science because I would lượt thích to tát be a pilot. I want to tát fly planes. My friends Mai and Linda lượt thích different things. Mai often read books. She would lượt thích to tát be a writer because she would lượt thích to tát write stories for children. Linda often draws pictures in her không tính phí time. She would lượt thích to tát be an architect because she would lượt thích to tát design building

Name Hobby Future job Reason
Tony Read science books and does sports (1) (2)
Mai (3) writer(4)
Linda (5) architect would lượt thích to tát design buildings

VII. Write about you.

1. What tự you tự in your không tính phí time?

__________________________________________________________________.

2. What would you lượt thích to tát be in the future? Why?

__________________________________________________________________.

3. What story are you reading now?

__________________________________________________________________.

4. Who is the main character in your favorite story?

__________________________________________________________________.

5. What tự you think of the main character in that story?

__________________________________________________________________.

Đáp án & Thang điểm

I.

1. C 2. A 3. B 4. D 5. A

II.

1. circles 2. flow 3. is playing
4. is coming 5. does/goes

III.

1. headache 2. terrible 3. speaking 4. because 5. matter

IV.

1. well 2. matter 3. have 4. stay 5. not

V.

1 - e 2 - a 3 - b 4 - c 5 - d

VI.

1. pilot

2. want to tát fly planes

3. read books

4. would lượt thích to tát write stories for children

5. draw pictures

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề ganh đua quality Học kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Bài ganh đua môn: Tiếng Anh lớp 5

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A read     B. teacher    C. eat     D. ahead

2. A intersection    B. eraser    C. bookstore    D. history

3. A nice    B. fine     C. big     D. five

4. A school    B. beach    C. chair     D. children

5. A car    B. city     C. can     D. class

6. A classes     B. benches    C. bookshelves    D. washes

II. Choose the option that best fits each of the blanks.

1. Does he have math on Friday? - Yes, he _______________.

A. is    B. does    C. doesn’t

2. My class finishes at half _______________ ten.

A. to    B. pass    C. past

3. _______________ tự you go to tát school? - By xe đạp.

A. What    B. How    C. Who

4. I take a bus to tát school every day, but I am _______________ to tát school now.

A. walking    B. walk    C. walks

5. _______________ a truck in front of the store.

A. There are    B. There is    C. Those are

6. What’s _______________ name?

A. she    B. he    C. her

7. This sign says we _______________ park here.

A. can’t    B. don’t can    C. no can

8. Hoa and Nga _______________ up at half past five.

A. gets    B. getting    C. get

9. The bakery is _______________ to tát the toy store.

A. next    B. beside    C. in front

10. How many _______________ are there?

A. person    B. people    C. peoples

III. Give the correct sườn of the verbs in brackets.

1. She (speak) _______________ English in class.

2. You (live) _______________ in the country or in the city?

3. Nam (watch) _______________ television now.

4. Nam and I (be) ____________ at school.

5. He (not be)__________________ a doctor.

6. There (be) ______________four people in my family.

IV. Reorder the given words to tát make sentences.

1. class/ We/ in/ 6A/are.

→ _________________________________________________________________

2. soccer/ is/ brother/ My/ playing.

→ _________________________________________________________________

3. behind/ trees/ there/ house/ any/ Are/ the?

→ _________________________________________________________________

4. by/ go/ school/ doesn’t/ He/ to/ motorbike.

→ _________________________________________________________________

V. Read the text below and decide if the sentences are True (T) or False (F).

Peter wakes up at seven o’clock, but he doesn’t get up until 7.15. He has a shower and gets dressed. After breakfast, he brushes his teeth. He leaves the house at eight o’clock and catches the 8.15 train to tát work in Manchester. On the train, he reads the newspaper. He comes trang chủ at about half past six. After dinner, he washes up. Then he usually watches TV. He goes to tát bed about 11.30.

True False
1. He brushes his teeth after having breakfast.
2. He goes to tát work by bus.
3. He works in Manchester.
4. His mother washes up for him.

VI. Write the opposite words in the blanks.

1. đen giòn ___________________

2. long ___________________

3. heavy ___________________

4. tall ___________________

5. strong ___________________

6. fat _________________

7. cold _________________

8. hungry _________________

9. small _________________

10. old _________________

VII. Make questions for the underlined words.

1. My sister feels hungry.

2. They are going to the zoo.

3. Her eyes are blue.

4. This bar of soap is 8,000 dong.

5. I’d lượt thích some tea.

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A. read /iː/    B. teacher /iː/    C. eat /iː/    D. ahead /e/

2. A. silent/s/    B. eraser /z/    C. bookstore /s/    D. history /s/

3. A. nice /aɪ/    B. fine /aɪ/    C. big /ɪ/    D. five /aɪ/

4. A. school /k/    B. beach /tʃ/    C. chair /tʃ/    D. children /tʃ/

5. A. car /k/    B. city /s/    C. can /k/    D. class /k/

6. A. classes /iz/    B. benches /iz/    C. bookshelves /z/    D. washes /iz/

II. Choose the option that best fits each of the blanks.

1. Does he have math on Friday? - Yes, he does.

A. is    B. does    C. doesn’t

2. My class finishes at half past ten.

A. to    B. pass    C. past

3. How tự you go to tát school? - by xe đạp.

A. What    B. How    C. Who

4. I take a bus to tát school every day, but I am walking to tát school now.

A. walking    B. walk    C. walks

5. There is a truck in front of the store.

A. There are    B. There is    C. Those are

6. What’s her name?

A. she    B. he    C. her

7. This sign says we can’t park here.

A. can’t    B. don’t can    C. no can

8. Hoa and Nga get up at half past five.

A. gets    B. getting    C. get

9. The bakery is next to tát the toystore.

A. next    B. beside    C. in front

10. How many people are there?

A. person    B. people    C. peoples

III. Give the correct sườn of the verbs in brackets.

1. She (speak) speaks English in class.

2. Do you (live) live in the country or in the city?

3. Nam (watch) is watching television now.

4. Nam and I are at school.

5. He is not a doctor.

6. There are four people in my family.

IV. Reorder the given words to tát make sentences.

1. We are in class 6A.

2. My brother is playing soccer.

3. Are there any trees behind the house?

4. He doesn’t go to tát school by motorbike.

V. Read the text below and decide if the sentences are True (T) or False (F).

True False
1. He brushes his teeth after having breakfast. T
2. He goes to tát work by bus. F
3. He works in Manchester. T
4. His mother washes up for him. F

VI. Write the opposite words in the blanks.

1. đen giòn - white

2. long - short

3. heavy - light

4. tall - short

5. strong - weak

6. fat - thin

7. cold - hot

8. hungry - full

9. small - big

10. old - new (young)

VII. Make questions for the underlined words.

1. How does your sister feel?

2. Where are they going?

3. What color are her eyes?

4. How much is this bar of soap?

5. What would you like?

Xem thử

Xem tăng cỗ Đề ganh đua Toán, Tiếng Việt, Tiếng Anh, Tin học tập, Đạo Đức, Lịch Sử & Địa Lí lớp 5 đem đáp án hoặc khác:

  • Top 52 Bài tập dượt vào cuối tuần Toán lớp 5 Học kì 1 đem đáp án
  • Top đôi mươi Đề ganh đua Toán lớp 5 Giữa kì 1
  • Top đôi mươi Đề ganh đua Toán lớp 5 Cuối kì 1
  • Top 52 Bài tập dượt vào cuối tuần Toán lớp 5 Học kì 2 đem đáp án
  • Top đôi mươi Đề ganh đua Toán lớp 5 Giữa kì 2
  • Top đôi mươi Đề ganh đua Toán lớp 5 Cuối kì 2
  • Top 10 Đề ganh đua Giữa học tập kì 1 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Giữa học tập kì 2 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Việt lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 1 Lịch Sử và Địa Lí lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 2 Lịch Sử và Địa Lí lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 1 Đạo Đức lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 2 Đạo Đức lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 5 Đề ganh đua Học kì 1 Tin học tập lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top 5 Đề ganh đua Học kì 2 Tin học tập lớp 5 năm 2023 đem đáp án
  • Top đôi mươi Đề ganh đua nhập lớp 6 môn Tiếng Việt
  • Top đôi mươi Đề ganh đua nhập lớp 6 môn Tiếng Anh

Săn SALE shopee mon 12:

  • Đồ sử dụng học hành giá rất rẻ
  • Sữa chăm sóc thể Vaseline chỉ rộng lớn 40k/chai
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3

ĐỀ THI, BÀI TẬP CUỐI TUẦN,GÓI THI ONLINE DÀNH CHO KHỐI TIỂU HỌC

Bộ giáo án, bài xích giảng powerpoint, đề ganh đua giành cho nghề giáo và bài xích tập dượt vào cuối tuần, gia sư giành cho bố mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã đem tiện ích VietJack bên trên điện thoại thông minh, giải bài xích tập dượt SGK, SBT Soạn văn, Văn khuôn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay lập tức phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi Cửa Hàng chúng tôi không tính tiền bên trên social facebook và youtube:

Loạt bài xích Đề ganh đua Tiếng Việt 5 đem đáp án của Cửa Hàng chúng tôi được biên soạn bám sát nội dung công tác Tiếng Việt 5 rộng lớn.

Nếu thấy hoặc, hãy khích lệ và share nhé! Các phản hồi ko phù phù hợp với nội quy phản hồi trang web có khả năng sẽ bị cấm phản hồi vĩnh viễn.