đề tiếng anh lớp 7



Bộ 100 Đề ganh đua Tiếng Anh 7 năm học tập 2023 - 2024 tiên tiến nhất Học kì 1, Học kì 2 của tất cả tía cuốn sách Global Success, Friends plus, iLearn Smart World, Explore English bao gồm đề ganh đua thân thiện kì, đề ganh đua học tập kì với đáp án cụ thể, vô cùng sát đề ganh đua đầu tiên canh ty học viên ôn luyện & đạt điểm trên cao trong số bài xích ganh đua Tiếng Anh 7.

Đề ganh đua Tiếng Anh 7 năm 2023 (có đáp án, mới mẻ nhất)

Quảng cáo

Bạn đang xem: đề tiếng anh lớp 7

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Global Xem test Đề HK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Friends

Chỉ kể từ 150k mua sắm trọn vẹn cỗ Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success, iLearn Smart World phiên bản word với câu nói. giải chi tiết:

  • B1: gửi phí nhập tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân mặt hàng Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin cậy cho tới Zalo VietJack Official - nhấn nhập đây nhằm thông tin và nhận đề thi
  • Top 10 Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì một năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì hai năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề) (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Global Success - Kết nối tri thức

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Global Success với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Global Success với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Friends plus - Chân trời sáng sủa tạo

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Friends plus với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Friends plus với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 iLearn Smart World

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề ganh đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề ganh đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi


Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Explore English - Cánh diều

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Explore English với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Explore English với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Right on!

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề ganh đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề ganh đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi


Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 English Discovery

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề ganh đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề ganh đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề ganh đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi




Lưu trữ: Đề ganh đua Tiếng Anh 7 sách cũ

  • Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 với đáp án năm 2023 (18 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ 21 Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa học tập kì một năm 2023 vận chuyển nhiều nhất

    Xem đề thi

  • Đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa học tập kì một năm 2023 với quái trận (18 đề)

    Xem đề thi

  • Đề ganh đua tham khảo unique đầu xuân năm mới lớp 7 môn Tiếng Anh năm 2023 (10 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề ganh đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 với đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề ganh đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 với đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 với đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì một năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì một năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Giữa kì hai năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề ganh đua Tiếng Anh 7 Học kì hai năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Đề ganh đua Tiếng Anh 7 mới mẻ Giữa Học kì 1 với đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • Đề ganh đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 mới mẻ với đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

Bộ đề ganh đua học viên giỏi

  • Bộ đề ganh đua học viên đảm bảo chất lượng Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề)

  • Bộ Đề ôn ganh đua học viên đảm bảo chất lượng Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề)

Bộ Đề ganh đua Tiếng Anh mới mẻ lớp 7 năm 2023




Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề ganh đua Giữa học tập kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới mẻ lớp 7

Thời lừa lọc thực hiện bài: phút

(Đề ganh đua số 1)

A – USE OF LANGUAGE.

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. charity       B. chemistry       C. chemical       D. mechanic

2. A. help       B. benefit       C. elderly       D. prefer

3. A. provide       B. individual       C. situation       D. children

4. A. tutor       B. student       C. university       D. discuss

II. Choose the correct answers.

5. We should follow the activities from doctors and health ______ in order đồ sộ keep fit.

A. managers

B. workers

C. people

D. experts

6. Let’s help the street children because they have bad _______.

A. live

B. living conditions

C. ways of life

D. earnings

7. They have decided đồ sộ ride đồ sộ work _______ it is good for their health and the environment.

A. ví

B. but

C. although

D. because

8. Our school has a programme đồ sộ _______ children from poor families in Ho Chi Minh City.

A. ask

B. offer

C. tutor

D. volunteer

9. Americans _______ the tradition of volunteering and helping one another since the early days of the country.

A. have had

B. has had

C. had

D. đồ sộ have

10. Traditional volunteer activities include _______ money for people in need, cooking and giving food.

A. rising

B. raising

C. getting

D. taking

11. Junk foods are high in fat, sodium and sugar, which can lead đồ sộ ______.

A. fever

B. allergy

C. obesity

D. stomachache

12. Lack of Vi-Ta-Min E can cause skin diseases and ______.

A. tired

B. tiring

C. tiredness

D. tireless

13. If you choose sewing as your hobby, you will ________ your own clothes.

A. get

B. vì thế

C. take

D. make

14. My brother doesn’t lượt thích ice-skating because he thinks it is ________.

A. dangerous

B. danger

C. in danger

D. endangered

III. Put the verbs in brackets in the correct verb tense: the Present Perfect or Past Simple.

15.I (meet) ………………………………………. Robert at the supermarket this morning.

16. Nancy (be)……………………………………. đồ sộ Viet Nam several times.

17. I (not see) ……………………………………….. your brother yet.

18. When (your father/ give up) ……………………………………….. smoking?

19. I ………………………………………. (be) in London when I was a child.

B– READING.

IV. Read the passage and then decide whether the statements are true (T) or false (F).

Volunteering is one of the things that are very useful đồ sộ you. To your future bosses, volunteer work shows that you are interested in both the world and your future.

Although volunteer work does not bring you money, it gives you a time đồ sộ learn social skills and make a difference in our community.

Volunteers have the chance đồ sộ teach English, arts, and sports for homeless children. They also help children with health problems, especially children who cannot see, hear and speak.

20. Doing volunteer work is very useful đồ sộ you………….

21. Volunteering is good for your future job. ………….

22. You can earn a lot of money from volunteering. ………….

23. Volunteers can help homeless children đồ sộ learn English, arts, and learn how đồ sộ play sports. ………

24.Volunteers only help healthy children. ………….

V. Read the passage and answer the questions.

Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help đồ sộ increase your strength and energy, giving you a stronger heart. You don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling. It is also a good size for people with a pain in your feet or your back. You should start your hobby. Doing too quickly can have bad effects.

You should cycle twice or three times a week. If you find you are in pain, you will stop and take a rest.

25. Why is cycling a good size of exercise?

............................................................................................

26. Why might people with a pain in the back go cycling?

............................................................................................

27. What will happen if you vì thế too quickly?

............................................................................................

C – WRITING.

VI. Make correct sentences from the words and phrases given.

28. When/ you/ start/ hobby?

............................................................................................

29. so far/ we/ ask/ people/ donate/ books and clothes/ the poor children.

............................................................................................

30. I/ think/ future/ people/ take up/ more/ outdoor activities.

31. My best friend/ not/ like/ mountain climbing/ because/ he/ afraid/ heights.

............................................................................................

VII. Complete the second sentence ví that it has the same meaning as the first one.

32. She has never met such a kind man before.

⇒ He is............................................................................................

33. His hobby is collecting toy cars.

⇒ He collects............................................................................................

34. It isn’t necessary đồ sộ finish the work today.

⇒ You don't............................................................................................

Đáp án và Hướng dẫn thực hiện bài

A

I

1. A

A. charity/ˈtʃærəti/

B. chemistry/ˈkemɪstri/

C. chemical/ˈkemɪkl/

D. mechanic/məˈkænɪk/

Phương án A phần được gạch men chân vạc âm là /tʃ/, còn sót lại vạc âm là /k/

2. D

A.help/help/

B.benefit/ˈbenɪfɪt/

C. elderly/ˈeldəli/

D. prefer/prɪˈfɜː(r)/

Phương án D phần được gạch men chân vạc âm là /ɪ/, còn sót lại vạc âm là /e/

3. A

A. provide/prəˈvaɪd/

B. individual/ˌɪndɪˈvɪdʒuəl/

C. situation/ˌsɪtʃuˈeɪʃn/

D. children/ˈtʃɪldrən/

Phương án A phần được gạch men chân vạc âm là /aɪ/, còn sót lại vạc âm là/ɪ/

4. D

A. tutor/ˈtjuːtə(r)/

B. student/ˈstjuːdnt/

C. university/ˌjuːnɪˈvɜːsəti/

D. discuss/dɪˈskʌs/

Phương án D phần được gạch men chân vạc âm là /ʌ/, còn sót lại vạc âm là /juː/

II

5. D

manager (n): vận hành

worker (n): công nhân

people (n): người xem

expert (n): chuyên nghiệp gia

Tạm dịch: Chúng tao nên tuân theo gót những sinh hoạt kể từ chưng sĩ và những Chuyên Viên sức mạnh để giữ lại dáng vẻ.

6. B

live (v): sinh sống

living conditions (n): ĐK sống

ways of life (n): lối sống

earnings (n): thu nhập

Tạm dịch: Hãy trợ giúp trẻ nhỏ mặt phố vì thế bọn chúng với ĐK sinh sống tệ.

7. D

A. ví + S + V: vậy nên…

B. but + S +V: nhưng…

C. although + S + V: tuy nhiên

D. because + S + V: vì thế vì…

2 mệnh đề mùng ý nghĩa sâu sắc vẹn toàn nhân – sản phẩm => người sử dụng “because”

Tạm dịch: Họ tiếp tục ra quyết định giẫm xe cộ đi làm việc cũng chính vì nó đảm bảo chất lượng mang đến sức mạnh và môi trường xung quanh.

8. C

A. ask (v): đòi hỏi, yên cầu

B. offer (n): đề nghị

C. tutor (v): gia sư, dạy dỗ kèm cặp

D. volunteer (v): tình nguyện

Tạm dịch: Trường học tập của Shop chúng tôi với cùng một lịch trình nhằm dạy dỗ kèm cặp trẻ nhỏ kể từ những mái ấm gia đình bần hàn ở TP. Hồ Chí Minh Sài Gòn.

9. A

Dấu hiệu: “since” – Tính từ lúc khi

Cách dùng: Diễn miêu tả hành vi tiếp tục xẩy ra nhập vượt lên trên khứ và còn tiếp nối cho tới thời điểm hiện tại.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2.

Tạm dịch: Người Mỹ tiếp tục với truyền thống lâu đời thao tác làm việc tự nguyện và trợ giúp nhau kể từ những ngày đầu của giang sơn.

10. B

raise money: thực hiện quỹ

Tạm dịch: Các sinh hoạt tự nguyện truyền thống lâu đời bao hàm thực hiện quỹ mang đến những người dân cần thiết , nấu nướng và vạc món ăn.

11. C

A. fever (n): nhức

B. allergy (n): dị ứng

C. obesity (n): bự phì

D. stomachache (n): nhức bụng

Tạm dịch: Thức ăn thời gian nhanh với nồng độ hóa học bự, natri và đàng cao cái tuy nhiên rất có thể dẫn theo bự phì.

12. C

Trước “and” là danh kể từ “skin diseases” ⇒ vị trí trống rỗng cần thiết điền danh từ

A. tired (adj): mệt rũ rời

B. tiring (adj): mệt mỏi mỏi

C. tiredness (n): sự mệt rũ rời

D. tiredless (adj): ko mệt mỏi mỏi

Tạm dịch: Thiếu Vi-Ta-Min E rất có thể tạo ra bệnh dịch về domain authority và sự mệt rũ rời.

13. D

make clothes: thực hiện đi ra quần áo

Tạm dịch: Nếu chúng ta lựa chọn may vá như sở trường của tôi, các bạn sẽ thực hiện đi ra ăn mặc quần áo mang đến chủ yếu chúng ta.

14. A

A. dangerous (adj): nguy nan

B. danger (n): sự nguy nan hiểm

C. in danger : bắt gặp nguy nan

D. endangered (adj): nguy cơ tiềm ẩn tuyệt chủng

Tạm dịch: Anh trai tôi ko quí trượt băng vì thế anh ấy suy nghĩ nó nguy nan.

III

15. have met

Cách dùng: Diễn miêu tả một hành vi xẩy ra nhập vượt lên trên khứ tuy nhiên ko xác lập, và ham muốn nhấn mạnh vấn đề nhập sản phẩm.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2

Tạm dịch: Tôi tiếp tục bắt gặp Robert ở khu chợ sáng sủa ni.

16. has been

Cách dùng: Diễn miêu tả một hành vi xẩy ra nhập vượt lên trên khứ tuy nhiên ko xác lập, và ham muốn nhấn mạnh vấn đề nhập sản phẩm.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2

Tạm dịch: Nancy đang đi tới VN một vài ba lượt.

17. haven’t seen

Cách dùng: Diễn miêu tả một hành vi xẩy ra nhập vượt lên trên khứ, kéo dãn dài cho tới thời điểm hiện tại và rất có thể nối tiếp xẩy ra nhập sau này.

Cấu trúc câu phủ định: S + haven’t/ hasn’t + Vp2 + yet.

Tạm dịch: Tôi vẫn ko bắt gặp anh trai bản thân.

18. did your father give up

Cách dùng: Diễn miêu tả hành vi tiếp tục xẩy ra và kết đốc nhập vượt lên trên khứ

Cấu trúc câu hỏi: Wh/H + did + S + V_nguyên thể?

Tạm dịch: Thầy của doanh nghiệp vứt thuốc lá Khi nào?

19. was

Cách dùng: Diễn miêu tả hành vi tiếp tục xẩy ra và kết đốc nhập vượt lên trên khứ

Cấu trúc: S + was/ were …

Tạm dịch: Tôi tiếp tục ở London Khi tôi còn nhỏ.

B

IV

20. T

Làm việc tự nguyện vô cùng hữu ích mang đến bạn

Thông tin: Volunteering is one of the things that are very useful đồ sộ you.

Tạm dịch: Tình nguyện là một trong những trong mỗi việc làm vô cùng hữu ích so với chúng ta.

21. T

Làm tự nguyện đảm bảo chất lượng mang đến việc làm sau này của doanh nghiệp.

Thông tin: To your future bosses, volunteer work shows that you are interested in both the world and your future.

Tạm dịch: Đối với những ông công ty sau này của doanh nghiệp, việc làm tự nguyện đã cho thấy rằng chúng ta quan hoài tới cả toàn cầu và sau này của tôi.

22. F

Bạn rất có thể dò la thật nhiều chi phí từ các việc thực hiện tự nguyện.

Thông tin: Although volunteer work does not bring you money,…

Tạm dịch: Mặc mặc dù việc làm tự nguyện ko tạo nên chi phí cho chính mình,…

23. T

Những tự nguyện viên rất có thể canh ty người vô gia cư học tập giờ đồng hồ Anh, thẩm mỹ và học tập thực hiện thể nào là nhằm đùa thể thao.

Thông tin: Volunteers have the chance đồ sộ teach English, arts, and sports for homeless children.

Tạm dịch: Các tự nguyện viên với thời cơ dạy dỗ giờ đồng hồ Anh, thẩm mỹ và thể thao mang đến trẻ nhỏ vô gia cư.

24. F

Những tự nguyện viên chỉ trợ giúp những đứa trẻ em mạnh mẽ.

Thông tin: They also help children with health problems, especially children who cannot see, hear and speak.

Tạm dịch: Họ cũng canh ty trẻ nhỏ với yếu tố về sức mạnh, nhất là trẻ nhỏ ko thể nhìn, nghe và phát biểu.

Dịch đoạn văn:

Tình nguyện là một trong những trong mỗi việc làm vô cùng hữu ích so với chúng ta. Đối với những ông công ty sau này của doanh nghiệp, việc làm tự nguyện đã cho thấy rằng chúng ta quan hoài tới cả toàn cầu và sau này của tôi. Mặc mặc dù việc làm tự nguyện ko tạo nên chi phí cho chính mình, tuy nhiên nó tạo nên cho chính mình thời hạn nhằm học tập những tài năng xã hội và đưa đến sự khác lạ nhập xã hội của tất cả chúng ta. Các tự nguyện viên với thời cơ dạy dỗ giờ đồng hồ Anh, thẩm mỹ và thể thao mang đến trẻ nhỏ vô gia cư. Họ cũng canh ty trẻ nhỏ với yếu tố về sức mạnh, nhất là trẻ nhỏ ko thể nhìn, nghe và phát biểu.

V

25. Because it can help đồ sộ increase your strength and energy, giving you a stronger heart.

Vì sao giẫm xe cộ là một trong những mẫu mã thể thao tốt?

Thông tin: Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help đồ sộ increase your strength and energy, giving you a stronger heart.

Tạm dịch: Cùng với chạy cỗ và lượn lờ bơi lội, giẫm xe cộ là mẫu mã tập dượt thể thao toàn vẹn tốt nhất có thể. Nó rất có thể canh ty đẩy mạnh sức khỏe và tích điện của doanh nghiệp, tạo nên cho chính mình một trái khoáy tim mạnh mẽ rộng lớn.

26. Because you don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling.

Vì sao người xem rất có thể bị nhức sườn lưng rất có thể giẫm xe?

Thông tin: You don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling. It is also a good size for people with a pain in your feet or your back.

Tạm dịch: quý khách hàng ko cần gánh trọng lượng khung người bên trên đôi bàn chân của tôi Khi giẫm xe cộ. Nó cũng là một trong những mẫu mã đảm bảo chất lượng mang đến những người dân bị nhức ở cẳng bàn chân hoặc sườn lưng của doanh nghiệp.

27. If you vì thế too quickly, it can have bad effects.

Chuyện gì tiếp tục xẩy ra nếu như khách hàng giẫm xe cộ vượt lên trên nhanh?

Thông tin: Doing too quickly can have bad effects.

Tạm dịch: Đạp xe cộ vượt lên trên thời gian nhanh rất có thể có công năng xấu xí.

Dịch đoạn văn:

Cùng với chạy cỗ và lượn lờ bơi lội, giẫm xe cộ là mẫu mã tập dượt thể thao toàn vẹn tốt nhất có thể. Nó rất có thể canh ty đẩy mạnh sức khỏe và năng lượng của doanh nghiệp, tạo nên cho chính mình một trái khoáy tim mạnh mẽ rộng lớn. quý khách hàng ko cần gánh trọng lượng khung người bên trên đôi bàn chân của tôi khi giẫm xe cộ. Nó cũng là một trong những mẫu mã đảm bảo chất lượng mang đến những người dân bị nhức ở cẳng bàn chân hoặc sườn lưng của doanh nghiệp. quý khách hàng nên chính thức sở trường của tôi. Đạp xe cộ vượt lên trên thời gian nhanh rất có thể có công năng xấu xí.

Bạn nên giẫm xe cộ nhị lượt hoặc tía lượt một tuần. Nếu chúng ta thấy bản thân bị nhức, các bạn sẽ tạm dừng và nghỉ dưỡng.

C

VI

Xem thêm: thảo luận về một vấn đề xã hội có ý kiến khác nhau

28. When did you start your hobby?

Cấu trúc thắc mắc với kể từ nhằm hỏi: “Wh/H + trợ động kể từ + S + V_nguyên thể?

Tạm dịch: quý khách hàng chính thức sở trường của doanh nghiệp Khi nào?

29. We have asked people đồ sộ donate books and clothes for the poor children ví far.

Dấu hiệu: “so far” –“gần đây”

Cách dùng: Diễn miêu tả hành vi tiếp tục xẩy ra nhập vượt lên trên khứ và còn tiếp nối cho tới hiện tại tại/ sản phẩm còn ở thời điểm hiện tại.

Cấu trúc: S + have/ has + Ved/VP2

Tạm dịch: Chúng tôi tiếp tục chất vấn người xem nhằm quyên canh ty sách và ăn mặc quần áo mang đến trẻ nhỏ bần hàn mới đây.

30. I think that in the future, people will take up more outdoor activities.

Cách dùng: Diễn miêu tả hành vi tiếp tục xẩy ra nhập sau này, Dự kiến phụ thuộc chủ ý cá nhân

Cấu trúc: S + will/ won’t + V_nguyên thể.

Tạm dịch: Tôi suy nghĩ nhập sau này người xem tiếp tục chính thức theo gót xua đuổi nhiều sinh hoạt ngoài cộng đồng rộng lớn.

31. My best friend doesn’t lượt thích mountain climbing because he’s afraid of heights.

S + V + because + S + V: vì thế vì…

Tạm dịch: quý khách hàng thân thiện của tôi ko quí leo núi vì thế cậu ấy kinh hãi những điểm bên trên cao.

VII

32. He is the kindest man (that) she has ever met.

S + have/ has + never + Vp2 such + (a/an) + adj + N before

= N + tobe + tính kể từ đối chiếu rộng lớn nhất + (that) + S + have/ has + ever + Vp2

Tạm dịch: Cô ấy trước đó chưa từng bắt gặp một người con trai đảm bảo chất lượng như thế trước cơ.

= Anh ấy là kẻ con trai tốt nhất có thể tuy nhiên cô ấy từng bắt gặp.

33. 33. He collects toy cars as a hobby.

V + as + N: thực hiện đồ vật gi như cái gì

collect toy cars as a hobby: thuế tầm xe hơi trang bị đùa như 1 sở thích

Tạm dịch: Sở quí của anh ấy ấy là thuế tầm xe hơi trang bị đùa.

= Anh ấy thuế tầm xe hơi trang bị đùa như 1 sở trường.

34. You don’t need đồ sộ finish the work today.

don’t need + đồ sộ V_nguyên thể: ko cần thiết thực hiện gì

Tạm dịch: Nó là ko quan trọng nhằm hoàn thành xong việc làm thời điểm ngày hôm nay.

= quý khách hàng ko cần thiết hoàn thành xong việc làm thời điểm ngày hôm nay.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề ganh đua Học kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới mẻ lớp 7

Thời lừa lọc thực hiện bài: phút

(Đề ganh đua số 1)

I. Circle the letter A, B, C or D đồ sộ indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. A. map     B. hat     C. cap     D. what

2. A. sort     B. bottle     C. roll     D. coffee

3. A. daughter     B. sauce     C. aunt     D. laundry

4. A. was     B. walk     C. water     D. wall

5. A. morning     B. forget     C. pork     D. forty

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) đồ sộ complete each sentence below.

1. “………! Can you tell bầm the way đồ sộ the food shop?”

A. Thank you     B. All right     C. Listen     D. Excuse me

2. …………… that street and the food cửa hàng is at the next corner.

A. Go along     B. Turn right     C. On the left     D. Turn on

3. I don’t often go đồ sộ school by bus because it ………… a lot of time. Riding a bicycle is healthier.

A. spends     B. has     C. takes     D. gets

4. The doctor says my father will become ill ……………. he stops smoking.

A. until    B. when    C. unless     D. if

5. He bought …………. books and then left for trang chủ.

A. much more    B. a few     C. a lot     D. a little

6. Ngoc ……………. eating fast food because it’s not good for her health.

A. likes     B. loves     C. hates    D. enjoys

7. If you want đồ sộ live long, you………….eat much red meat.

A. should     B. needn’t     C. have đồ sộ     D. shouldn’t

8. Don’t read in bed, …………. you’ll harm your eyes.

A. or    B. if    C. but     D. yet

9. I ………..playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think     B. find     C. say     D. tell

10. Before moving đồ sộ Ha Noi, my parents ……………in Ha Nam.

A. have lived    B. have been living    C. lived    D. live

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

Column A Column B

1. Can I help you?

A. I’d lượt thích some rice.

2. How much beef vì thế you want?

B. Two dollars.

3. What vì thế you need?

C. A dozen, please.

4. How many eat would you like?

D. Yes. I’d lượt thích some green tea.

5. How much is loaf of bread?

E. One kilo, please.

Answer:

1-

2-

3-

4-

5-

IV. Write the correct size of each verb in brackets đồ sộ complete the following sentences.

1. Lan and her father (visit) …………….. the Temple of Literature last week.

2. America (discover) ……………….by Christopher Columbus.

3. They (not start) ……………….the project yet.

4. My brother hates (do) ………………the same things day after day.

5. My brother usually (go) …………………fishing in his không tính tiền time.

V. Choose a suitable word from the box đồ sộ fill in each gap đồ sộ complete the passage.

sang     competition     enjoys     bought     on

Minh’s hobby is singing. She (1) ……………… singing very much. When her brother (2) ………………… a karaoke mix last month, Minh was ví glad that she (3) ………………….. every day after dinner. She likes đồ sộ sing only English songs. In fact, she has already sung all the songs found (4) ………………… the karaoke discs. Minh is singing in the karaoke (5) ……………….. organized by the RC Center this Saturday. Her family is going there đồ sộ tư vấn her.

VI. Read the passage and choose the best answer.

You can recycle many types of glass. Glass food and beverage containers can be reused and recycled many times. (In fact, only bulbs, ceramic glass, dishes and window glass can’t be recycled.)

Glass is made from soda ash, sand and lime. If it’s thrown away, it stays there indefinitely because glass never breaks down into its original ingredients. To be recycled, glass is sorted by color, crushed into small pieces and melted down into a liquid. Then, it is molded into new glass containers.

1. Which of the following can be recycled?

A. glass food and beverage containers     B. bulbs

C. dishes and window glass     D. ceramic glass

2. What does the word “reused” in line 2 mean?

A. use something again.     B. use all of thing

C. throw something away     D. not buying things which are over packed

3. Glass ………………….

A. is made from soda ash, sand and lime

B. stays there indefinitely if it’s thrown away

C. never breaks down into its original ingredients

D. all are correct

4. What does the word “its” in line 5 refer to?

A. glass     B. dash     C. sand     D. lime

5. When people recycle glass, they ………………..

A. sort it by color and crush it into small pieces

B. melt it into containers

C. mold it into containers

D. all are correct

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He/ has/ flu/./ he/ keep/ sneezing/ coughing/.

....................................................................................

2. Listen/ music/ in/ free/ time/ is/ my/ favourite/ hobby/.

....................................................................................

3. My brother/ enjoy/ play/ piano/ when/ he/ young/.

....................................................................................

4. In/ future/,/ I travel/ around/ Viet Nam.

....................................................................................

5. Nhung/ already/ finish/ the homework/.

....................................................................................

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The painting is bigger kêu ca the photograph. (not as …as)

The photograph ...........................................................................

2. They sell tickets at the gate of the tourist site.

Tickets ..............................................................................

3. The market does not have any carrots.

There ............................................................................

4. They didn’t go camping yesterday because it rained heavily.

Because of ...........................................................................

5. Be careful or you’ll hurt yourself.

If you are ...........................................................................

Đáp án & Thang điểm

I. Circle the letter A, B, C or D đồ sộ indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. D     2. C     3. C     4. A     5. B

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) đồ sộ complete each sentence below

1. D     2. A     3. C     4. C     5. B

6. C     7. D     8. A     9. B     10. C

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

1. D     2. E     3. A     4. C     5. B

IV. Write the correct size of each verb in brackets đồ sộ complete the following sentences.

1. visited     2. was discovered     3. haven’t started

4. doing     5. goes

V. Choose a suitable word from the box đồ sộ fill in each gap đồ sộ complete the passage.

1. enjoys     2. bought     3. quý phái     4. on     5. competition

VI. Read the passage and choose the best answer.

1. A    2. A     3. D     4. A     5. D

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He has flu. He keeps sneezing and coughing.

2. Listening đồ sộ music in the không tính tiền time is my favourite hobby.

3. My brother enjoyed playing the piano when he was very young.

4. In the future, I’ll travel around Viet Nam.

5. Nhung has already finished all the homework.

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The photograph is not as big as the paiting.

2. Tickets are sold at the gate of the tourist site.

3. There are not any carrots in the market.

4. Because of the heavy rain, they didn’t go camping yesterday.

5. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề ganh đua Giữa học tập kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới mẻ lớp 7

Thời lừa lọc thực hiện bài: phút

(Đề ganh đua số 1)

A. PRONUNCIATION:

Circle the word that has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. washed      B. watched      C. looked      D. closed

2. A. sugar      B. scared      C. shy      D. surprise

3. A. late      B. gate      C. hilarious      D. hate

4. A. house      B. hour      C. horrible      D. horror

5. A. fight      B. sight      C. religious      D. light

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right size of the words in brackets

1. Her……………………..was excellent      (PERFORM)

2. Many………………...... activities are held every year.      (CULTURE)

3. Birthday is a family……………………….      (CELEBRATE)

4. The football match was very…………………………      (ECXITE)

5. I am………………….. that he won the prize      (AMAZE)

II. Choose the best answer đồ sộ complete the sentences

1, We should have a ……………… check-up every six months.

   A. medical      B. medicine

   C. hospital      D. aspirin

2, Ba is ……………… in his medical record at the moment.

   A. fill      B. fills

   C. đồ sộ fill      D. filling

3, They ....................... in that factory since last Monday.

   A. didn't work      B. worked

   C. haven't worked      D. work

4, How ……………… are you? 1.5 meter in height.

   A. high      B. tall

   C. height      D. long

5, What was ……………… with her?

   A. problem      B. matter

   C. wrong      D. feeling

6, People feel ……………… when they catch the cold.

   A. pleasant      B. unpleasant

   C. pleased      D. unpleased

7, She has a pain ……………… her back.

   A. on      B. in

   C. at      D. with

8, I ……………… for class.

   A. am never late      B.am late never

   C. late am never      D. never am late

9, That work is good ……………… him.

   A. for      B. at

   C. with      D. on

10, The siêu xe is different ……………… mine.

   A. with      B. from

   C. đồ sộ      D. for

III. Make questions for the underlined parts .

1, The Robinsons visited Ho Chi Minh đô thị a few weeks ago.

……………………………………………………………………………………….

2, She bought a lot of different gifts for her friends.

……………………………………………………………………………………….

3, My vacation in Nha Trang was very wonderful.

……………………………………………………………………………………….

4, Lan has hung the poster on the wall.

……………………………………………………………………………………….

5, They ate lunch in a famous restaurant with their friends.

……………………………………………………………………………………….

C. READING: Read the passage and answer the questions below

   Yesterday was Sunday. We didn’t work. We all stayed at trang chủ. In the morning my father planted some trees and then watered them. He always likes doing the gardening. My mother tidied our house then cooked a good lunch. I watched TV then helped my mother with the housework. I cleaned the floor and dusted the furniture. My brother listened đồ sộ music. In the afternoon one of my father’s friend visited us. They talked and played chess together. My brother pained a nice picture. I learned my lessons. We were busy all day but everybody was very happy.

1. Why did they stay at trang chủ yesterday?

………………………………………………………..

2. What did her father vì thế in the morning?

………………………………………………………..

3. Did she help her mother with the housework?

………………………………………………………..

4. Who visited them in the afternoon?

………………………………………………………..

5. Were they happy on that day?

………………………………………………………..

D. WRITING

Rewrite the sentences with the same meaning

1. The distance from Ha Noi đồ sộ Hai Phong is about 100 km

→ It is about……………………………………………………………………………………………………

2. What is the distance between Hai Duong đồ sộ Hue?

→ How……………………………………………………………………………………………………

3. She usually walked đồ sộ school last year.

→ She used……………………………………………………………………………………………………

4. Although he studied hard, he didn’t pass the exam

→ Despite……………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. PRONUNCIATION:

1. D 2. B 3. C 4. B 5. C

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right size of the words in brackets

1. performance

2. cultural

3. celebration

4. exciting

5. amazed

II. Choose the best answer đồ sộ complete the sentences

1. A 2. D 3. C 4. B 5. C
6. B 7. A 8. A 9. A 10. B

III. Make questions for the underlined parts .

1. When did the Robinsons visit TP HCM city?

2. What did she buy for her friends?

3. How was your vacation in Nha Trang?

4. Where has Lan hung the poster?

5. Who did they eat lunch in a famous restaurant with?

C. READING:

1. Yesterday was Sunday.

2. Planting and watering some trees.

3. Yes, she did.

4. One of her father’s friend.

5. Yes, they were.

D. WRITING

1. It’s about 100km from Hanoi đồ sộ Hai Phong

2. How far is it from Hai Duong đồ sộ Hue?

3. She used đồ sộ walk đồ sộ school last year.

4. Despite studying hard, he didn’t pass the exam.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề ganh đua Học kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới mẻ lớp 7

Thời lừa lọc thực hiện bài: phút

(Đề ganh đua số 1)

A. READING COMPREHENSION:

I. Read the passage and decide if the statement is True or False.

   In Britain, the climate is not very good. There are very few hot days and it rains a lot. Because of this, people spend a lot of time at trang chủ. Generally, British homes have a lot of furniture in them, carpets on the floors and heavy curtains.

   Many houses in Britain are old. Many of them are over one hundred years old. Often, they vì thế not have enough insulation and the heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

   Because of the climate, people in Britain have đồ sộ send a lot of money on heating. Many houses have special system called “central heating”. The heats all the rooms and, at the same time, heats the hot water. Houses without central heating often have gas, electric or coal fires. The rooms in most British houses are quite small.

   New houses are much better. They have two layers of glass in the windows đồ sộ stop the heat going out.

............. 1. The weather is not very good, ví British people spend much time at trang chủ.

............. 2. The heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

............. 3. People have đồ sộ spend a lot of money on heating because the climate is quite bad.

............. 4. Houses without central heating rarely have gas, electric or coal fires.

............. 5. New houses usually have two layers of glass in the windows đồ sộ stop the heat going out.

II. Read the text about Kirsten Dunst and answer the questions that follow.

Kirsten Dunst was born in New Jersey , USA, in 1982. Her acting career began at the age of three when she appeared in her first TV advert. She made her film debut with a small part in Woody Allen’s New York Stories (1989).

In 1994, she got her big break in Interview with the Vampire, performing with famous megastars Brad Pitt and Tom Cruise. Her performance as a creepy kid earned her Golden Globe nomination, the MTV Award for Best Breakthrough Performance and the Saturn award for Best Young actress.

Over the next few years, she started in more hit movies including Little Women (1994), Jumanji (1995), the romantic Get Over It (2001) and Mona Lisa Smile with Julia Roberts (2003). However, her most successful films are the Spider-Man film (2002-2004) with Tobey Maguire, where she plays the parts of superhero Spider-Man’s girlfriend, Mary Jane.

1. When and where was Kirsten Dunst born?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. What was the first film?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. What part did she play in Interview with the Vampire?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. What awards did she win for her performance in Interview with the Vampire?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

5. What are her most successful films?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

B. WRITING:

I. Make questions for the underlined parts.

1. It is about two kilometers from my house đồ sộ school?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. He goes đồ sộ work by siêu xe.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. It took bầm twenty minutes đồ sộ walk đồ sộ school.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. We will go đồ sộ the Flower Festival in Da Lat next year.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

II. Complete the sentences with the correct size of the words in brackets.

1. I love the .......................................... of folk songs. (PERFORM)

2. We held the Mid-Autumn festivals in ...................................house. (CULTURE)

3. The Thanksgiving is a .........................................festival. (SEASON)

4. He had an accident last week because he drove........................ (CAREFUL)

III. Rewrite the sentences, using the words given.

1. The distance from my house đồ sộ Ha Noi is over đôi mươi kilometers.

→It’s……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. My brother often watched TV in his không tính tiền time last year, but he no longer does it.

→My brother used……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. People in the countryside will use much biogas in the future.

→Much……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. These flowers are Lan’s.

→These are……………………………………………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. READING COMPREHENSION:

I. Read the passage and decide if the statement is True or False.

1. T 2. T 3. F 4. F 5. T

II. Read the text about Kirsten Dunst and answer the questions that follow.

1. She was born in USA in 1982

2. It was Thành Phố New York stories.

3. She played the part of a creepy kid.

4. She won the MTV award for Best Breakthrough Performance and the Saturn award for Best Young Actress.

5. Her most success films are the Spider-Man films.

B. WRITING:

I. Make questions for the underlined parts.

1. How far is it from your house đồ sộ school?

2. How does he go đồ sộ school?

3. How long did it take you đồ sộ walk đồ sộ school?

4. When will you go đồ sộ the Flower Festival in Da Lat?

II. Complete the sentences with the correct size of the words in brackets.

1. performance(s) 2. cultural 3. seasonal 4. carelessly

III. Rewrite the sentences, using the words given.

1. It’s over đôi mươi kilometers from my house đồ sộ Ha Noi.

2. My brother used đồ sộ watch TV in his không tính tiền time last year.

3. Much biogas will be used in the countryside in the future.

4. These are Lan’s flowers.

....................................

....................................

....................................

Lưu trữ: Sở đề ganh đua Tiếng Anh 7 cũ

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Global Xem test Đề HK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Friends

Xem thêm thắt đề ganh đua những môn học tập lớp 7 tinh lọc, với đáp án hoặc khác:

  • Bộ Đề ganh đua Toán 7

  • Đề ganh đua Ngữ văn 7

  • Đề ganh đua Khoa học tập ngẫu nhiên 7

  • Đề ganh đua Lịch Sử & Địa Lí 7

  • Đề ganh đua GDCD 7

  • Đề ganh đua Tin học tập 7

  • Đề ganh đua Công nghệ 7

Đã với câu nói. giải bài xích tập dượt lớp 7 sách mới:

  • (mới) Giải bài xích tập dượt Lớp 7 Kết nối tri thức
  • (mới) Giải bài xích tập dượt Lớp 7 Chân trời sáng sủa tạo
  • (mới) Giải bài xích tập dượt Lớp 7 Cánh diều

Săn SALE shopee mon 12:

  • Đồ người sử dụng tiếp thu kiến thức giá thành tương đối mềm
  • Sữa chăm sóc thể Vaseline chỉ rộng lớn 40k/chai
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, KHÓA HỌC DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 7

Bộ giáo án, bài xích giảng powerpoint, đề ganh đua giành cho nghề giáo và khóa huấn luyện và đào tạo giành cho cha mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã với phầm mềm VietJack bên trên điện thoại cảm ứng, giải bài xích tập dượt SGK, SBT Soạn văn, Văn khuôn, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải tức thì phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi Shop chúng tôi free bên trên social facebook và youtube:

Xem thêm: sách khoa học lớp 4

Tuyển tập dượt Đề ganh đua những môn học tập lớp 7 năm học tập 2022 - 2023 học tập kì 1, học tập kì 2 được những Giáo viên số 1 biên soạn bám sát lịch trình và cấu tạo đi ra đề ganh đua trắc nghiệm và tự động luận mới mẻ.

Nếu thấy hoặc, hãy khuyến khích và share nhé! Các comment ko phù phù hợp với nội quy comment trang web có khả năng sẽ bị cấm comment vĩnh viễn.




Giải bài xích tập dượt lớp 7 sách mới mẻ những môn học